SKREVET: 13.07.2010 / KLOKKEN: 00:27


Jeg vet faktisk ikke. Og det er ikke første gang.
Jeg føler meg så tom, helt uten grunn. Jeg er forsåvidt lykkelig, men det virker som om ingen unner meg det. Hvorfor? Fordi hver gang jeg har det vondt, vil de ikke være der. Eller.. De viser det i hvert fall ikke. Og etter hvert får jeg skylden for å være selvsentrert og ikke bry meg om andre.
Det er nok en spesiell person der ute som tror jeg mener han/henne, men ikke vær så sikker på det.

Det er så vanskelig å være der jeg er nå. Og det er vanskelig for andre å være der for meg. Alt kan dra meg ned, tilogmed det gode. Og da må jeg tråkke meg oppover alle bakkene alene. For jeg er alene. Du er alene. Alle er til syvende og sist alene. Tro meg, du kommer til å bli forlatt. Selv de som står deg nærmest kan svikte. Og det er skummelt. Absolutt.

Jeg tenkte jeg skulle hoppe litt videre. Ikke til noe bedre, så du burde avslutte her.

Hva gjør man når tårene strømmer på, men man vet ikke hvorfor? Eller når grunnen er at den lave selvtilliten din skriker inne i hodet ditt om hvor verdiløs, dum, mislykket og alene du er? Jeg vet ikke. Vet du? For jeg kunne trengt et svar.
Jeg har egentlig ikke dårlig selvtillit. Det er bare tider der jeg er så utrolig sliten, og føler meg så forlatt av mine nærmeste, at jeg ikke kan gjøre noe uten å fundere på grunnene til at jeg føler at alt rammer meg.

Nå er vel den *hvorfor skal alt skje meg'-tanken en stor del av hverdagen til mange. Jeg vet at jeg ikke er den eneste. På en eller annen stygg måte, trøster det. Og det er ikke fordi jeg vil at andre skal ha det vondt, det vil jeg virkelig ikke, men fordi kanskje noen vil vise meg det. Vise at jeg ikke er alene.

Nå har det seg sånn at, ifølge de fleste, tenker jeg for mye. Personlig synes jeg ikke det, det er dette som funker for meg, men jeg har nok den tingen med å analysere ting. Og.. det gjør at jeg faller. Jeg faller altfor lett. Det er sånn.. Jeg snubler og tryner helt forjævlig (språkbruk? har ikke hørt om), ruller rundt, slår hodet og har skrubbsår overalt. Menneskene rundt meg blir redde. Men så blir de ikke det allikevel. De synes det er greit å spørre om det går bra i et par dager, men når svaret er 'nei', viker de unna. 'OHOI, her var det for mye triste saker', og så tusler de tilbake til sine vanlige, hverdagslige, ego liv.  Og det er jo forståelig, ofte har man nok med seg selv, men det er dårlig gjort å la noen tro at du er der for dem, når sannheten er at du egentlig ikke klarer det.

Mennesker er ego. Det inkluderer meg også. Ikke tro at jeg klandrer alle dere for hvordan jeg har det, for det gjør jeg ikke. De fleste av dere kjenner jeg ikke, kanskje jeg ikke kommer til å kjenne dere, kanskje jeg aldri kommer til å se dere. Kanskje jeg mister sjansen til å bli kjent med et helt fantastisk menneske. Kanskje det fantastiske mennesket er deg?

Burde jeg runde av nå? Ja. Stakkars mennesker. Håper det ikke ble for mye.
Og bare sånn at dere vet det.. dette temaet kommer jeg mest sannsynlig tilbake på senere. Og jeg skal utdype og rive tankene mine fra hverandre, for så å sette dem sammen på nytt og lage noe som treffer dere rett i hjertet. ahahahah..

Ja, jeg har en sånn dag der koppen er halvtom, i stedet for halvfull. eller.. det ble vel sånn de siste timene.
'ny dag, nye muligheter.' JATAKK.

Kategori: Tanker og Tekster Skrevet:13.07.2010, 00:27Kommentarer

13.07.2010, kl.01:35


hei, du :D

den tightsen er kjøpt på Gina Tricot (:

Karina

19.07.2010, kl.21:33


Kjære snille, søte, fantastiske Pernille. Jeg ville bare fortelle deg at du burde vite at det er greit. Det er greit å føle seg som du beskriver ovenfor. Det er greit å føle at alle forlater en, svikter en, det er tilogmed lov til å være forfedelig egoistisk og gråte over det. Fordi skuffelser, frustrasjon og derpesjoner er en del av livet, og livet er greit. Det er meningen at vi skal oppleve uhyggelige følelser, for til slutt, vil disse opplevelsene ha gitt oss en erfaring. En livserfaring. Og på det tidspunktet i livet det går bra for oss, kan vi se tilbake, og se på hvor mye sterkere vi ble, bare fordi vi hadde et svakt tidspunkt i livet hvor vi følte at vi var alene. For jeg vet at du føler deg alene. Og jeg vet du mener vi alle vil ende opp alene en eller annen gang i livet. Men se fremover. Prøv å se den Pernille som har litt mer livserfaring, og du vil se at hun klarer seg strålende! Verden vil gå i din retning, men ikke vent på den, oppsøk den.


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits