SKREVET: 19.08.2010 / KLOKKEN: 15:43


Du vet ikke hvem du er, men det vet jeg.

Du kan ikke behandle meg pent den ene dagen, og som dritt den andre. Det er ikke sånn verden funker skjønner du. Ja, greit, det er helt okei å skifte mening, men først må du gi meg en sjanse. En dag er ikke en sjanse, en uke er ikke en sjanse. Før hadde du ingenting imot meg, og jeg er den samme nå som da. In fact, dette er første gang på gudene-veit-hvor lenge jeg ikke har forandret meg/vokst opp eller hva det skulle være på tross av nytt miljø. Jeg er meg. Jeg har skjerpet meg på grunn av deg før, men det er aldri bra nok tydeligvis. Hva med å være takknemlig for den jeg er. Jeg er ikke perfekt, men jeg er en du stolte på, fant trøst hos og lo med. Jeg er fortsatt den personen. Jeg kunne vært uberegnelig og jævlig å ha med å gjøre, men de 'sidene' har jeg spart deg for. Eller rettere sagt; jeg sluttet å vise deg dem.

Så, det er på tide å bestemme seg.
Jeg er den jeg er, på godt og på vondt. Hvis det er vanskelig for deg å takle, så kan du finne deg ei som faktisk kan bli formet og godtar å bli plukket på nesen; jeg er et menneske allerede jeg.
Kategori: Tanker og Tekster Skrevet:19.08.2010, 15:43Kommentarer

19.08.2010, kl.16:02


USJ , ikke bra , skal si deg en ting pernillle , jeg vet ikke hvem dette er men hvis den person har ledd med deg, stolt på deg og finnet trøst da vet den perosner hvor fine egenskaper du har og hvor godt dere hadde det samme , så hvis den personen ikke godtar det .. da er den jo dum eller no ? men jeg vet ikke hvem det er så skal ikke bry meg så mye xD

SV: hahahahah , jaja det må gå bedre i morra , :D

19.08.2010, kl.16:06


~S a r a h k r i s t i n a ~: sv: jojo, men det er så dumt forde -.- og det blir så usikkert for meg, jeg aner jo ikke hvordan jeg skal reagere.

SV: blir bedre og bedre for hver dag tenker jeg :D

19.08.2010, kl.17:05


Godt skrevet!.o)

19.08.2010, kl.17:20


Emmieverlasting: Takk :)


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits