SKREVET: 04.09.2010 / KLOKKEN: 00:55


Selv om vi alle ønsker en å holde rundt, en som kan gi deg et siste kyss på pannen og en som ligger der neste morgen med et smil om morgenen og et "du er så søt når du sover", så er ikke det mitt tilfelle idag. Jeg har vært med Karl siden halv fem idag, men det er ikke nok. Grådig som jeg er, vil jeg ha mer. 
Jeg ser han i morgen, så jeg kan ikke kalle det et savn, det er en lengsel. En lengsel etter å høre alle de små ordene han har valgt ut spesielt til meg, kjenne alle berøringene og nyte synet av personen som kanskje betyr mest for meg akkurat nå. For det er ingen tvil o at Karl betyr mye, og forhåpentligvis vet han det. Det er viktig for meg. Kanskje det er nettopp derfor jeg skriver dette innlegget. 
Man har lett for å føle at ord ikke strekker til eller at ingen ord er gode nok. Karl sa en gang "det er så fint å bare sitte der og forstå hverandre.. eller ikke forstå hverandre i det hele tatt" og jeg er enig. Vi trenger som regel ikke ord, og i såfall er ordene som blir ytret hverdagslige ord som "shit, jeg er sulten" eller "din gris" eller "jeg er trøøøøøtt", og det er her blikkene kommer inn. Bare det å se får meg til forstå de usagte ordene, de usagte ordene får meg til å føle, og den følelsen er at jeg føler meg elsket. For det gjør jeg, i både medgang og motgang. I både regnværsdager og solskinnsdager. Selv om solskinnsdagene og medgangen er enklest, er det greit å kunne vise at man bryr seg når alt er grått og man ikke helt vet hvor man skal gjøre av seg. Jeg vet at jeg alltid kan komme til Karl, om det så er fysisk eller et par tastetrykk.

Og med denne merkelig, småsøte "jeg er veldig glad i deg, Karl"-talen, runder jeg av. Kjærlighet er som regel kjedelig for utenforstående.. 

..for det jeg snakker om er vår verden, det er mitt og Karl sitt, og ingen andre enn vi kan ta det fra oss.
Det er spesielt, og det er spesielt nettopp fordi det er vårt. Det er ikke noe "din verden", det er ikke noe "min verden", det er "vår verden". Hadde jeg kunne fått valgt selv, skulle jeg levd der for evig og alltid, kanskje jeg en dag gjør det, men da kan det hende jeg aldri vender tilbake. Så herlig er det..


Godnatt små skatter, må dere alle finne en å elske.
Kategori: Tanker og Tekster Skrevet:04.09.2010, 00:55Kommentarer

04.09.2010, kl.14:04


Jeg bare elsker bloggen din ! du skriver så utrolig bra ! skapt for å blogge altså ! misunnelig :D <3

04.09.2010, kl.15:28


~S a r a h k r i s t i n a ~: haha, aw, herregud så søt du er! Tusen takk! :D <3

05.09.2010, kl.10:37


sv: tusen taaaakk :D

06.09.2010, kl.20:12


sv: haha, takk pernille, men du er sykt pen og søt du også! :)) <3

06.09.2010, kl.20:26


kristinegulden': sv: pfft, du smigrer meg :') <3

06.09.2010, kl.20:30


sv: hoho, sannheten sier jeg! :))<3

ahh, ser den ja! men ofte er jo objektivene dyrere enn selve kamerahusene, men, hvis man vil ha mest ut av bildene så må man jo ha riktig utstyr.. :))


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits