SKREVET: 06.11.2010 / KLOKKEN: 12:50


Akkurat nå sitter jeg og titter på solstrålene som gløtter igjennom stuevinduet. Sola er egentlig ikke på denne siden av den søte lille leiligheten til bestemor så "tidlig", men likevel titter den innom. Sikkert for å glede meg, på tross av at det ikke er nødvendig. Jeg er glad jeg. Jeg føler meg så.. lykkelig. Det er deilig. Kan ha noe med at jeg og Karl er like glade i hverandre, på tross av klippekanten vi står på. Motstand er noe dritt, men så er det visst slik at kjærlighet beseirer alt, og akkurat nå kan jeg faktisk tro det. Sier en del, da jeg egentlig er en pessimist.

Jeg skal snart løpe av gårde og ta bussen til min kjære. Vet foreløpig ikke hva vi gjør idag, men regner med at vi kommer til å kose rumpene av oss. Spørs om dere får noen oppdatering i kveld, med tanke på hvor uinteressante vi egentlig er.

I mellomtiden kan dere kose dere med noen bilder av Chevy, den ene valpen, tatt på tirsdag! (skulle vært flere bilder, men blogg.no vil ikke laste dem opp riktig vei)


ikke dette heller nei.. men se så søt den er!

hadefint småkaker, snakkes senere!
Fortell meg gjerne hva dere gjør idag :)

Kategori: Hverdag Skrevet:06.11.2010, 12:50Kommentarer

06.11.2010, kl.13:22


du og karl er søøte !! , kjærligheten beseirer alt ja !! ^^

kos deg i dag !

06.11.2010, kl.13:31


sv: tahahaha takk :))

tsjevvi var litt sånn derre søt da ! ha en fin dag pernille :D

06.11.2010, kl.14:03


Åå, jeg liker deg. :) tror du og Karl kommer til å klare dere, jeg. Du er jo ikke en man kan gi opp for litt motstand :D Tror ikke han er så dum heller!

sv: hm.. men jeg har jo ikke spillene de gamer! Kjøper ikke spill, jeg. Haha. Gidder ikke å spille hvis jeg ikke vinner :D haha. Ja, Og jeg suger i pangpangspill... heheh..

07.11.2010, kl.00:37


Malin Sophie.: sv: aww, du er så søt vennen, takker og bukker, nikker og neier (: jeg har tro på oss, uansett hvor teit verden er :)

sv; haha, pappa har sikkert noen av dem, så du kan godt låne! hahahha :') neii, jeg er så dårlig taper at jeg til slutt gir opp (a)


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits