SKREVET: 04.12.2010 / KLOKKEN: 12:52


Det er ikke mye som beviser at det skjedde, bortsett fra den gammelrosa kjolen som ligger slengt over en stol. Alt er som en fjern drøm nå, en drøm jeg aldri ville våkne fra, en drøm jeg ville levd hver dag. Hver eneste dag.

Kjoler. Underskjørt. Sløyfer. Eyeliner. Krøller. Bowties. Skjorter. Bukser. Strømper. Bukseseler. Slips. Strømpeholdere. Rød leppestift. Hippier. Vintage. Latter. Julebrus. Hatter. younameit.

Kvelden i går, eller bursdagen til Stine som det så fint heter, var fantastisk. Jeg hadde det gøy fra ende til annen, selv når Karl måtte dra en time tidligere. På slutten av kvelden ble gitaren tatt frem, og de resterende søte menneskene samlet seg rundt Espen for å synge. Og det gikk i alt fra Bullet For My Valentine til Leonard Cohen/gitarkameratene til Paramore, og vi var lykkelige med det. Jeg var lykkelig. Og det til tross for at underskjørtet klødde og jeg halvsov på skulderen til Espen mens jeg gjorde så gått jeg kunne for å nogenlunde treffe riktig tone. Noe jeg mest sannsynlig ikke gjorde. Men det kan jo være det samme.

Jeg runder av nå med en bitteliten "kanskje det kommer bilder senere". Jeg hadde ikke med kameraet, og kameraet til Stine ble jo nærmest voldtatt. Gudeneveit hva som egentlig er på det.

Jeg kan midlertidig legge ut en liten snutt av da Paramore var på NRK (korreksjon, der står Stockholm på skjermen, så jeg er ikke helt sikker), noe jeg ikke har fått med meg.

Paramore - The Only Exception (acoustic)
Jeg elsker at det virker som om hun ikke trenger å gjøre noe som helst innsats for å få det til. Samtidig som jeg blir grønn av misunnelse.

Kategori: Tanker og Tekster Skrevet:04.12.2010, 12:52Kommentarer

04.12.2010, kl.13:30


Hayley er en fantastisk sanger! Jeg blir selv en smule(massemasse) misunnelig på henne!

Aw. Så bra at du koste deg! Selv er jeg enormt fornøyd med bursdagen. Alt gikk så lett. Og, det virket som alle koste seg. Latteren lå lett, ukulelen ble sendt rundt, kameraet mitt har ikke så altfor værste bilder. ^^ Jeg koste meg så enormt. Og, da vi satt å hadde allsang rundt gitaren, var det det beste. Det var så koselig, intimt, men samtidig fantastisk. Jeg ville gjerne opplevd kvelden på nytt.

Og, you looked amazing, girl!

04.12.2010, kl.13:31


haha, i like måte du! To finfine jenter :3


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits