SKREVET: 15.12.2010 / KLOKKEN: 20:44


Jeg har vært på familietreff. Eller noe liknende. Jeg vet ikke hva jeg skal kalle det, men vi var en haug med mennesker som deler nogenlunde samme blod, eller er gift med noen som deler nogenlunde samme blod som resten av gjengen. Det var latter, og nesten gråt (ettersom tante ikke klarer Deilig Er Jorden, og nissekoret var så koslige å stille seg rett utenfor Dolly Dimples), det var snakking om blunking, runking, fyllekuler og dagen-derpå på plenen utenfor rådhuset da 17.mai-toget skulle passere. Med andre ord; familien min er bedre enn din. Vi er en av disse "moderne" familiene som driter i å feire jul sammen, tar heller en pizza på Dolly Dimples og bestiller syv isbuffeter, der fire av dem er til voksne. Vi er ikke slike stive mennesker vi. Vi mobber, vi er frekke i kjeften og vi er ikke redde for å si hva vi mener om hverandre, andre eller "våre nye landsmenn" (som bestefar kalte dem) som stod i kassa og som ikke kunne fortelle oss hvilken pizza som var god eller ikke - de spiser jo ikke slikt kjøtt. Misforstå meg rett; familien min er greie, men de har sine meninger de også. Og med dette må jeg få si at ingen av dem er rasister, ikke som jeg vet. Men nå møter jeg noen av dem hver uke, og noen av dem en gang i året. Slik er det.

Poenget er i hvert fall at jeg hadde det gøy. Trengte litt avkobling. Mye stress, vet dere. Dere har sikkert fått et ræva inntrykk av familien min nå, men jeg gjentar; familien min er bedre enn din.

Jeg tenkte jeg skulle informere dere om at jeg skal bli en flinkere blogger. Problemet er.. det er jul. Det er skole. Jeg har ikke tid. Men jeg tenkte jeg så smått skulle legge inn noen søte, små, alvorlige innlegg. Jeg mener ikke at jeg skal bli fullstendig emo her, men jeg vil skrive noe som gjør at leseren sitter igjen med et inntrykk, og et tankespinn som holder på til dere får hodepine. Det siste er nok ikke mulig, men det får gå. HVA SYNES DERE?

Kategori: Hverdag Skrevet:15.12.2010, 20:44Kommentarer

15.12.2010, kl.20:51


Høres fint ut, synes jeg :D og jeg fikk ikke dårlig inntrykk av familien din! Fikk lyst til å møte hele gjengen :D Ett sted må du jo tross alt ha fått awesomenessen (øh, fint ord?) din fra :D

:D:D:D::D:D:D::D:D:D:D:D

16.12.2010, kl.17:57


hey pernille :) jeg så kommentaren du skrev på bloggen til den mystiske stalkeren (vel ikke så mystisk nå lenger, ettersom jeg vet hvor vedkommende bor, muahah) og jeg ville bare si tusen takk for at du backet meg litt opp der, det setter jeg utrolig stor pris på, så tusen takk :'))


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits