SKREVET: 18.12.2010 / KLOKKEN: 20:32


Jeg har fått en del fine tilbakemeldinger på innleggene mine. Nå har jeg vel vist min mer seriøse side i fire dager (ellernoe), og det viser seg å være en suksess. Litt i hvert fall. Jeg har ikke mistet noen lesere.

Jeg setter veldig stor pris på fine tilbakemeldinger. Jeg føler meg, av en eller annen merkelig grunn, verdsatt, og det er ikke en følelse så mange sitter med. Jeg håper virkelig jeg åpner for flere tanker, og kanskje til og med hjelper noen, med disse innleggene, for det er det jeg vil frem til. Altså, det er fint å få publisert det jeg skriver, men så lenge jeg skriver, så er det egentlig bra nok for meg.

Jeg takker for ros, men ikke glem at jeg tar imot ris også!
Ha en fortsatt finfin helg, så "snakkes" vi vel i løpet av noen dager.

Kategori: Pernille Skrevet:18.12.2010, 20:32Kommentarer

19.12.2010, kl.21:22


Er ikke merkelig at du føler deg verdsatt. Selvfølgelig verdsetter vi at du åpner deg såppas for oss lesere! Bruker tid og krefter på å skrife fine, tankefulle tekster, som også gir oss noe. For det gjør det. Og hva er det? Jo det er bra!

sv; aw. takk, tusen takk! Du er lite herlig da <3 Ja, det er vel ikke sjeldent det skjer, men like trist hver gang likevel. Åhh.. ble så glad av den kommentaren. Vet ikke helt hva jeg skal si, egentlig! Men igjen ; Tusen takk! <3


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits