SKREVET: 27.12.2010 / KLOKKEN: 22:12


Nå som 2010 snart er over, ønsker de fleste å ta imot 2011 med åpne armer for å håpe på en ny start. Jeg trenger ingen ny start. Jeg er fornøyd med det jeg har, og det jeg får. Hvis 2011 blir bedre enn 2010, er det vel og bra. Men det skal mye til for å toppe de fine minnene jeg har fra 2010. Det skal selvfølgelig ikke så mye til for å toppe de mindre fine minnene, og det er selvfølgelig mye jeg også skulle ønske hadde vært minner, men det får være så. Det er det man har livet til. Jeg er 16år, jeg har hele livet til å ta igjen det jeg ikke allerede har opplevd. Jeg skal ikke ha opplevd det jeg mangler enda, det er derfor man ikke dør i en alder av 20 åe. Og ettersom man har hele livet til å fordele begivenheter utover, hvorfor dele det opp i år? År, måneder, dager, minutter, sekunder. Det er bare for at mennesket skal føle at det har en viss kontroll. Men vi har ikke kontroll. Vi har ikke kontroll over noe. Det er jo tsunamier, jordskjelv og vulkanutbrudd utmerkede eksempler på. Vi er bare gjester her på jorden, den er ikke våres, og vi har levd uttrykket "føl deg som hjemme" helt ut. Vi ødelegger så mye vakkert, både det som er menneskeskapt og det som ikke menneskapt. Grunnen til at vi vet konsekvensene av det vi har gjort, er enda en gang menneskets behov for kontroll. I dette tilfellet er det jo en god ting, men burde ikke kontrollbehovet meldt seg tidligere? Selvfølgelig ikke, vi gjør jo som vi vil.

Jeg skal ikke si at jeg er bedre enn noen andre. Jeg er en kontrollfreak uten like. Spør Karl. Jeg vil vite om ting går eller ikke, jeg skriver ned alle busstider om jeg ikke er helt sikker på at jeg husker det. Ting må være planlagt til punkt og prikke, og hvis noe er usikkert blir jeg et nervevrak man virkelig ikke vil oppleve. Jeg kan unnskylde meg med at det er grunner til at jeg har blitt slik, men det kunne vel vært unngått, så hvor god unnskyldningen er - er opp til dere.

 

åh, uff, ikke mitt sterkeste innlegg merker jeg. Det er ikke ferdigskrevet engang. Beklager så mye, men de to siste dagene har jeg tilbragt i senga. Jeg er kvalm og svimmel, så det nytter ikke gjøre noe. Jeg var flink og gikk på skøyter idag da, men det orket jeg i drøyt en halvtime før jeg måtte pakke sammen og bli kjørt hjem. Hjem er da mindre enn 1km fra skøytebanen, så det sier vel sitt. Håper dere har en finfin jul!

Kategori: Tanker og Tekster Skrevet:27.12.2010, 22:12Kommentarer

28.12.2010, kl.01:20


Du er så fin, Pernille! Er så enig i innleggene dine, og jo, dette var et sterkt innlegg!

Hvis 2011 blir finere enn 2010 dør jeg. Selv om det er en del ting jeg kunne vært foruten.

28.12.2010, kl.10:57


Tusen hjertelig :)

Men slik kommer det til å være uansett om man tenker år eller ikke. Livet bare er sånn. :)

01.01.2011, kl.14:50


Du er så flink til å skrive.. :O ! :D

Håper du blir frisk da, er ikke helt i form selv heller så :(

ses på mandag..! og, GODT NYTTÅR ! <3

Linda Tårnes

21.01.2011, kl.12:24


Hei Pernille :)

Så utrolig dyktig du er til å skrive og ordlegge deg på en bra måte,

jeg synes dette her var fantastisk bra "Vi Trenger Kontroll"

Jepp det er sikkert & visst !

Tenkte å poste ett par ting jeg liker til deg som jeg tror du vil like og kanskje intresserer deg?

Kom gjerne på besøk til meg en helg hvis du vil.

Klem fra Linda (Tanten på Manglerud)

21.01.2011, kl.12:31


Linda Tårnes: jo, tusen takk, jeg gjør mitt beste :)

ja, det høres kjempebra ut, jeg er åpen for det meste! :D

tenkte jeg skulle hoppe på hvis tante Aina skal innover med Robin senere engang, så da snakkes vi jo ^^


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits