SKREVET: 02.01.2011 / KLOKKEN: 17:13


God jul og godt nyttår.


Jeg dropper alt som heter oppsummering av 2010 og nyttårsforsetter. 2010 har vært et vanskelig år, og jeg har ingen planer om å gå igjennom det punkt for punkt med dere, for det er helt klart ikke en godnatt-historie. Nyttårsforsetter blåser jeg egentlig en lang marsj i. Jeg lager forsettene ettersom jeg trenger dem. Som f.eks "spis frokost idag". Jeg er ikke personen som faktisk klarer å trene mer, spare mer, skaffe meg et liv og alt det der. Jeg er personen som sitter hjemme og syter fordi livet mitt er fælt, før jeg ødelegger dagen til et par av mine nærmeste, før det endelig går opp for meg at jeg er problemet, selv om jeg ikke er det, og kampånden er tilbake.

Jeg er muligens slem, bitter, naiv, eller noe i den duren. Jeg kan ikke se positivt på ting, for etter noen dager med "åh, alt er så bra. Livet er så herlig og jeg er superkul" går livet strake veien til helvete. Og blir der. Dere kan si så mye dere vil at tingen er å tenke positivt, og jeg er forsåvidt enig i at viljestyrke slår alt, men jeg trenger rett og slett et spark bak etter ti år med vanskeligheter og usikkerhet som ikke engang skyldes meg.

Det virker som om livet trenger noen å la ting gå utover. Jeg mener ikke at jeg er den eneste som har det vondt her i verden, for det er jeg ikke. Jeg har hatt uendelig mange fine stunder også. Problemet er at det er en side av livet mitt som ikke inneholder stort annet enn vonde ting. Siden som har styrt store deler av følelseslivet mitt de siste årene og som sørger for humørsvingninger til tusen. Siden som sørger for usikkerhet og tårer, og som er grunnen til kontrollproblemet mitt.

Jeg er fullt klar over at det er vanskelig for dere å lese ettersom jeg ikke vil snakke om årsaken. Men tenk på dette: er det noen av innleggene mine de siste ukene dere egentlig vet årsaken til? Nei. Dere kan gjette så mye dere vil, men sannsynligheten for at dere kommer frem til noe logisk, er liten. Rett og slett fordi det ikke er logisk. Det er urettferdig og unødvendig.

Kanskje på tide å faktisk komme til poenget..
2010 har vært et vanskelig år. Krangler, regler, flytting(er), savn og tårer. Bare for å gi dere et bittelite overblikk. Jeg har ikke snakket om noe av dette på bloggen, ettersom mye berører familien min og resten av mine, og jeg vil holde dem utenfor, og dere unna dem.
Jeg sliter en del med inntrykkene jeg har fått det siste året. Det er en del blandete følelser rundt dette året, og på en måte ønsker jeg å legge alt bak meg og satse på at 2011 blir bedre.

MEN. For å ikke dytte dere ned i møkka med meg, kan jeg "oppsummere" noen av mine finere stunder?
Hvis dere ønsker, hvis ikke gidder jeg ikke, da setter jeg meg heller ned og skriver om nyttårsaftenen min.
Så.. HVA ØNSKER DERE?

Kategori: Tanker og Tekster Skrevet:02.01.2011, 17:13Kommentarer

03.01.2011, kl.01:11


Jeg ønsker at du skal ha det bra, og at det skal ordne seg. Mer enn noe som helst innlegg, er det det du må fokusere på. Du er fin, Pernille. <3


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits