SKREVET: 23.01.2011 / KLOKKEN: 12:17


Så er jeg her igjen. Enda en av de søndagene som føles tomme og meningsløse, på tross av at man skal være med andre. Kvelden igår var herlig. Alt hadde fikset seg. Du kom tidlig og du dro seint. Og på de timene var det igjen jeg som betydde alt. Jeg var lykkelig.

Det ringte på tidlig og jeg ble revet ut av drømmene. Drømmene som igår var mareritt,  som du i natt lyste opp med ditt vakre smil og fine ord, var igjen mareritt. Et levende mareritt. Alt var annerledes denne morgenen. Jeg drøyet ikke litt lenger i tilfelle du kom tidligere og vekket meg. Jeg lå der i mitt kalde, mørke rom og var nærmest tvunget til å gå og åpne døren. Jeg ville ikke. Jeg kom til å ha et håp om at det var deg, men jeg visste at det ikke var noen sjanser i havet.
Da jeg åpnet døren strømmet kulde og lys oppover bena mine. Bena du igår hadde kjærtegnet, og som du hadde vært så stolt av da de andre spurt om tatveringen min var ekte. Bena du gir komplimenter om jeg så går barnbeint eller i høye hæler. Og når jeg først går barbeint, kjærtegner føttene mine  også, på tross av at jeg hater tær. Du elsker visst meg. Hele meg.
Personen utenfor smilte. Jeg gjorde ikke det. Hun spurte om pappa var hjemme, jeg kunne ikke annet enn å tenke på hvor unødvendig spørsmål det var, og hvor dårlig gjort det var å dra meg ut av søvnen med et slikt spørsmål. "Nei, Martine, pappa er på jobb". Martine er lillesøsteren min, men jeg klarte ikke holde ut tankene om at hun burde pelle seg unna fortest mulig. "Er Karl her?" og etter de ordene døde jeg. "Selvfølgelig er han ikke det". Hadde han bare vært det.. Så svelget jeg ordene og gikk i stedet. Det er jo ikke hennes skyld.
Da min lillesøster hadde dratt igjen, tuslet jeg rundt i shorts og t-skjorte, før det gikk opp for meg hvor likegyldig du er til hvordan jeg ser ut. Jeg er visst fin uansett. Det fikk frem en slags trass i meg, en trass jeg ikke kunne gjøre noe med, og som jeg heller følte jeg fortjente å beholde enn å fordrive. Noen driver vel med slike former selvpining også.
Så tuslet jeg videre, plukket opp mac'en og brukte musikken som psykolog. Toner og ord sirklet rundt i hodet mitt. Jeg satt sammen ord og setninger, fant betydninger og lagde nye betydninger, men det var ikke nok. Jeg ble ikke underholdt. Jeg danset, hoppet og sang i den lille leiligheten for å slite meg ut, men da meldte den dårlige kondisen ifra i stedet.
Etter dette ga jeg opp. Tærne mine var kalde. Hadde du vært her hadde du varmet dem. Magen min rumlet. Hadde du vært her, hadde du overtalt meg til å spise frokost. Hår, sminke og kroppslukt var overalt. Hadde du vært her, hadde du fått oss begge i dusjen. Øynene mine var slitne. Hadde du vært her, hadde jeg fortsatt ligget i armene dine. Jeg hadde sluppet alt som heter kulde, for du er strake motsetningen av meg - varm, jeg hadde sluppet mareritt og jeg hadde sluppet ensomheten.
Jeg hater å være hjemme alene - uten deg.

Så er jeg her igjen. Enda en av de søndagene som føles tomme og meningsløse, på tross av at man skal være med andre. Rastløshet er det eneste jeg føler. Kroppen min er som et tomt skall. Jeg kan ikke vente med å komme meg ut av leiligheten, ut i de fattige solstrålene, og til mennesker.
Jeg må tilbake til verden.
Jeg har levd for lenge i drømmene.


uff, beklager for svakt innlegg. Det var nok ikke dette jeg egentlig ønsket å fortelle dere, men.. det får gå. Ha en fin dag!

Kategori: Tanker og Tekster Skrevet:23.01.2011, 12:17Kommentarer

Preben Carl Johansen (hennie)

23.01.2011, kl.12:23


Alt du trenger, vennen, er en dag med meg

- på jakt etter t-skjorte med en sur tiger..

23.01.2011, kl.12:25


Ja, jeg synes virkelig synd på de som ikke har en Preben Carl Johansen (Hennie) i livet sitt. :) <3

- skal si ifra hvis jeg ser den!

23.01.2011, kl.12:30


@ Preben Carl Johansen (hennie) ^ Dette søte innlegget er til meg. så gtfo Preben Carl Johansen (hennie). ha. Søte ord som får meg til å ha ønsket jeg sto opp tidlig idag og gjentok gårsdagen. meh. en annen gang, pus. <3 :)

23.01.2011, kl.12:32


Kawl: så selvsikker du skulle være da (ignorer at navnet ditt står i teksten).

<3

Espen

23.01.2011, kl.13:36


In your face Preben Carl Johansen :D

Jeg liker blogginnleggene dine , Pernille :D

De er veldig meningsfulle ^^

23.01.2011, kl.13:39


Takker og bukker :))

Preben Carl Johansen

24.01.2011, kl.12:59


vi skal slåss espen.

bare vent.

ps. du kommer til å tape.....

24.01.2011, kl.13:51


Ja, uff, Preben Carl Johansen er bare helt rå!


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits