SKREVET: 27.01.2011 / KLOKKEN: 11:45


Vi har alle det lille knippet av nære venner. De er håndplukket og nærmest spesialdesignet for deg, akkurat som du er for dem. Du har en av hver sort for å opprettholde balansen samtidig som de gjør livet ditt til en dans på line ettersom de alle har forskjellige meninger, og alle ønsker å hjelpe deg. Og det er dette DU ønsker. Du føler deg forstått, for det er alltid en som har opplevd noe liknende som du har. Du er som en liten bit av alle. Du er egentlig den som er spesialdesignet, og likevel er du unik. Likevel kan det knippet si "alle kunne trengt en som deg i livet sitt", akkurat som du kan si om dem.

Vi har også alle menneskene rundt deg. De som bare svever rundt og egentlig ikke betyr noe, men som likevel bygger opp hverdagen og det kjente og kjære. Det er også disse som Har muligheten til å rive ned det kjente og kjære, men hver av menneskene er en liten murstein på det øverste laget, og gjør derfor ingen stor forandring med mindre alle forsvinner på en gang. Tenk på den gangen du gikk fra ungdomsskolen til videregående. Ikke bare var dette en helt ny hverdag, men mest sannsynlig var det de færreste fra tidligere skoleår som fortsatt var der, kanskje selv ikke de nærmeste. Følte du deg ikke alene? Verden hadde forlatt deg. Det trygge hadde blitt revet ned og brutalt spredd overalt. Du skulle nå plukke ut nye mennesker som skulle bygge opp skjoldet rundt deg. Grunnmuren var de nærmeste, det som holdt alt oppe, mens mursteinen oppover var alle menneskene du kanskje ikke likte, kjente og kanskje til og med hatet, men som du kanskje ikke ville klart deg uten.

Poenget mitt er i bunn og grunn at du må sette pris på menneskene rundt deg, selv om du kanskje misliker dem. Glir de unna, dra dem inn igjen. Vil de ikke ha deg der, la dem gå. Men aldri fell en tåre.

Aldri glem at de vonde følelsene kommer av redselen for å miste noe(n).

Kategori: Tanker og Tekster Skrevet:27.01.2011, 11:45Kommentarer

27.01.2011, kl.12:30


Pink?<333

27.01.2011, kl.14:37


Anine: Overskriften ja, men ikke teksten. Den er min :)

27.01.2011, kl.18:07


Jeg skjønte vel det. Bra skrevet forresten :D

30.01.2011, kl.15:25


du skriver så bra, kjære.


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits