SKREVET: 05.02.2011 / KLOKKEN: 00:05


Jeg vil føle det. Bassen som pumper igjennom kroppen min, som ikke lenger bryr seg om hva som er passende og ikke. Det er om å gjøre å treffe rytmen best mulig. Man bryr seg ikke lenger om den kvelende følelsen av menneskene rundt seg som bare kommer nærmere og nærmere. Man bryr seg ikke de svette ansiktene, armer og ben som er overalt eller håret som stadig vekk pisker deg i ansiktet. Alt du bryr deg om nå, er deg selv, og du nyter det ved å puste inn dunkene, la dem fylle deg og ikke lenger være ansvarlig hva det ender opp med å bli. Jeg vil slippe meg løs og oppføre meg som en idiot, akkurat som alle andre gjør. Jeg vil hoppe, danse, skrike av full hals, le smile, rette på sminke og faktisk ikke bry meg om jeg flasher hele eller halve puppen. Jeg er unnskyldt. Jeg får lov. Alle andre får lov, og jeg har akkurat de samme rettighetene som alle andre. Jeg trenger ikke være den ansvarlige. Jeg kan velte meg rundt i mitt eget spy, eller i andres for den sakens skyld. Jeg vil være hun alle misunner med en gang hun kommer inn i rommet, og jeg vil være hun som ikke er redd for å forsvare oppførselen sin. Noen mindre hårtuster og et par blåmerker har vel ingen vondt av?
Jeg vil leve, om det så bare er for én natt, vise verden hvem jeg var, hvem jeg er og personen jeg i utgangspunktet egentlig ikke vil være. Personen som kan nyte det hun egentlig ikke ville kalt musikk blant andre, men som hun alltid forsvarer i tankene med at "alt er musikk, så lenge det har en rytme". Du er musikk, jeg er musikk, verden er musikk, og jeg vil oppleve musikken med deg.


Festhumør på en fredagskveld jeg tilbringer med pappa (jeg på macen - han på den stasjonære) er kanskje ikke det idèelle..

Kategori: Tanker og Tekster Skrevet:05.02.2011, 00:05Kommentarer

05.02.2011, kl.12:11


Santsant. Virkelig bra skrevet, btw!

Og hey! Jeg blottet puppene mine på Paramore på hove i sommer ._.

05.02.2011, kl.12:51


Haha, sånn kan det gå. :3


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits