SKREVET: 11.02.2011 / KLOKKEN: 10:39


Her sitter jeg igjen, på første rad, akkurat slik som første skoledag. Jeg har mange forventninger, men vet egentlig ikke hva jeg har i vente. Jeg er smånervøs, ensom og uten noen tanker om hva tiden fremover kommer til å bringe. Jeg har så mange planer, så mange tanker, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvordan jeg skal få realisert dem.

Forskjellen er at jeg nå nesten er en ung kvinne. Jeg skal kunne realisere det jeg vil, for jeg vet sånn nogenlunde hvordan verden fungerer. Jeg skal si ifra når det er noe galt, men jeg bare spiller med, vil ikke skape konflikt fordi det er flere enn meg det går utover. Jeg er voksen nok til å skulle gå inn i mengden og si "hei, her er jeg!". Dessverre har følelsen av å bli ekskludert, eller aldri gjort plass til, blitt for sterk. Kampviljen er ikke der. Jeg sitter her alene for å kunne overbevise meg selv om at det var mitt valg. Men var det egentlig det?

 

skole, skole, skole. stress, stress, stress. jeg gleder meg til å kunne rømme inn i verdenen vår. Karl og min sin verden. Resten av menneskene lar meg ikke eksistere. Jeg vet ikke hvordan jeg skal reagere. Men jeg kommer tilbake til dere. Ganske snart. Jeg må bare komme meg på beina først.
Ha en finfin helg, og for dere som skal feire valentines; dere kommer ikke til å ha det halvparten så fint som meg. mwhehehe.

Kategori: Tanker og Tekster Skrevet:11.02.2011, 10:39Kommentarer

11.02.2011, kl.10:43


vet åssen det er as :( føler det samme!

bare si ifra vis du vil snakke søta<3

11.02.2011, kl.10:49


Leneev: uff, kan ikke si det er spesielt gøy. men ting har en tendens til å bli bedre senere. Håper alt fikser seg for deg også :)

i will! Du får si ifra du også <3


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits