SKREVET: 17.03.2011 / KLOKKEN: 12:11


Hei min søte lille blogg, og alle dere mindre eller mer søte mennesker der ute.

Jeg har nok vært litt dårlig til å oppdatere dere her. Det er en del som skjer hele tiden, og på tross av at jeg har en del tid, har jeg også en kropp som trenger en del hvile. Også er det kjæreste, venner, familie, skole og alt det vanlige maset som krever sitt ved siden av. Ikke ta det ille opp, jeg er glad i dere - men dere krever en del.

I tillegg så har jeg jo fått tumblr, og der kan man reblogge ting. Noe som passer meg ypperlig ettersom jeg er lat. Det vil si at tumblr blir oppdatert oftere, men det er fordi det ikke er jeg selv som har produsert så mye av det. Dessuten føler jeg ikke at jeg kan bruke bloggen til småoppdateringer. Bloggen er seriøs. Som regel.

 

Men jeg kan fortelle dere at jeg sitter her, torsdag morgen. Jeg har fri fordi vi skal skaffe penger til veldedighet (pappppaaaa? - neida, jeg skal faktisk fortjene de 250 kronene), og fikk derfor sove en del timer ekstra idag. Noe som forresten er dumt, for nå kommer jeg ikke til å få sove i kveld. GREAT. Men tilbake til poenget. Jeg sitter da her i min nye My Chemical Romance t-skjorte, trøtt i trynet, null sminke og mest sannsynlig en kakaobart. Jeg tok meg nemlig friheten til å drikke kakao med mashmallows til frokost. Og nå kommer jeg til det virkelige poenget. JEG VAR PÅ MY CHEMICAL ROMANCE KONSERTEN IGÅR, OG DET VAR NOK IKKE DU (ikke si meg imot, okei, jeg føler meg kul).
Jeg klarte jo selvfølgelig å bli dårlig allerede i køen jeg da, og da vi endelig hadde kommet oss inn, endte jeg opp langs gjerdene i frykt for å kaste opp på noen. Det gjorde jeg ikke da, men det gjorde noen andre (hinthint). Likevel kan jeg ikke si annet enn at kvelden var herlig. Jeg sang av full hals (på de sangene jeg kunne, noe som for det meste inkluderer de eldre albumene), filmet litt, hoppet litt og alt det der. Vi var da fire sjuklinger (jeg vet ikke hvorvidt alle var dårlig, men jeg var i hvert fall det) som stod ytterst på kanten og hadde minst like god utsikt som de som stod inne i klynga og ble spydd på, så jeg skal ikke si meg annet enn fornøyd.

Jeg runder av snart, men tenkte å forklare dere hvordan jeg havnet på MCR konsert - mcr oppsummerer for det meste 7- og 8.klasse for meg. Jeg har mange gode minner, og forsåvidt en del dårlige, men ville mimre litt - og en konsert er absolutt ikke et dårlig sted å mimre.

Så. da får jeg si hadebra og starte med husarbeidet. WISH ME LUCK!

btw; søteste Synne har dedikert et innlegg til meg på bloggen hennes. Les det her. Innlegget er rett ut fantastisk, og jeg kommer til å være evig stolt over at det er dedikert til meg - og ingen andre i den hele vide, verden.

Kategori: Litt av hvert Skrevet:17.03.2011, 12:11Kommentarer

17.03.2011, kl.15:13


Det er bra du klarte å kose deg selv om du ikke var helt i form, da!

Og jeg er utrolig glad for at du likte innlegget, det betyr masse for meg <3

17.03.2011, kl.23:00


Takk for at du nevner meg i dette innlegget Pernille.. betyr virkelig masse for meg! :P haha, tullaaaa!

Men det var faktisk ikke så veldig deilig å spy blant alle de menneskene altså... "/

15.05.2011, kl.23:18


HALLO JEG VAR DER FAKTISK JEG OGSÅ DET VAR AMAZING.


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits