SKREVET: 19.03.2011 / KLOKKEN: 22:36


Lukten av deg slår mot meg idet jeg åpner døren til rommet mitt. Men du er ikke der. Dyna ligger slengt inn mot veggen, akkurat som om noen nettopp har stått opp. Men du er ikke i nærheten i det hele tatt.
Lukten din sitter i dyna, i lakenet, i puta, i håret mitt, på klærne mine. Det gjør litt vondere for hver gang jeg puster inn, men samtidig kan jeg ikke annet enn å føle meg uhyre tilfreds.
Smaken av deg sitter fortsatt igjen på leppene mine og jeg fukter dem så ofte jeg kan for ikke å glemme deg. Ikke at jeg noensinne kunne klart det.
Øyelokkene mine er tunge og jeg blunker bare lenger og lenger. Mest fordi jeg har et håp om at du er der når jeg åpner dem igjen. Men det er du jo ikke. Jeg føler meg litt dum, men så kommer jeg på at du bare hadde ledd og kalt meg søt. Det får meg til å smile.

Jeg ble nødt til å ta på meg andre klær etter at du dro. Det var ikke lenger en varm kropp å ligge inntil, det nærmeste var veggen. Den liker meg ikke, og jeg liker ikke den, så det er jo greit. Men jeg klandrer deg ikke. Det kunne jeg aldri gjort. Du er jo så herlig. Du vil ikke annet enn at jeg skal være lykkelig, og jeg kan forsikre deg om at; den prøven består du med glans. Det er grunnen til at jeg kan sitte igjen og smile etter hver gang jeg forlater deg, eller hver gang du forlater meg. Det er en av de få gangene jeg ser bakover med vilje, for jeg vet med sikkerhet at jeg i tiden fremover kommer til å være like lykkelig, le like mye og fortsatt føle meg elsket. Du kommer til å kalle meg søt, du kommer til å holde rundt meg like kjærlig, være like snill, mobbe meg når jeg finner ut av at jeg liker noe jeg sier jeg ikke liker, huske at jeg ikke liker pizza man kjøper ute, være like begeistret for sløyfene jeg har i håret som jeg er, lese blogginnleggene mine, spille gitar for meg, kjøpe roser til meg ved spesielle anledninger, fortelle meg hvor fin jeg er..

Du kommer rett og slett til å fortsette å fortelle meg at det er oss.
Oss betyr mer for meg enn du, og alle andre, noensinne kommer til å forstå.

 

Jeg tror ikke jeg trenger å si hvem dette er til engang. Det er nok ganske åpenbart. Og heldig som "du" er, har du et helt ferskt blogginnlegg fra meg å lese når du kommer hjem. Du dro for litt siden. Du dro fra meg. Jeg kan likevel ikke annet enn å elske deg.

Kategori: Tanker og Tekster Skrevet:19.03.2011, 22:36Kommentarer

19.03.2011, kl.23:12


awwww...! Dette var søtt Pernille! Virkelig.. :D

Du er så superflink til å skrive. *Misunnelig*

19.03.2011, kl.23:15


WOW, så utrolig fint skrevet :o

20.03.2011, kl.00:19


I'm the luckiest bastard alive, i tell you. elsk på deg <3

20.03.2011, kl.15:11


dere er søte <3 Glad du har en som klarer å passe på deg, det fortjener du. Håper han vet hvor heldig han er som har deg :)

20.03.2011, kl.20:21


Nå må du lese det jeg skrev over da malin :')

Klart vet jeg det <3

20.03.2011, kl.20:32


Karl er fin. Pernille er fin. Dere er fine!

Man kan virkelig se på dere at dere har det bra sammen :') Keep it going this way, frøken!

21.03.2011, kl.08:56


Så søte dere er <3

21.03.2011, kl.16:21


sv: Ehm.. Har du blitt slått med noe i hardt i hodet? :) Synne er nydelig og du er nydelig! :)


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits