SKREVET: 27.03.2011 / KLOKKEN: 22:25


Jeg er redd. For verden. Livredd for verden. Den vil meg ikke mye godt for tiden. Jeg kjemper mot en konstant trang til å sette meg ned og gråte. I det ene sekundet er alt så bra, og i det neste virker det som om livet mitt er lagt i grus. Lite hjelper det at de fleste bare tråkker over og går videre. Jeg angår jo egentlig ikke dem, så hvorfor skal de bry seg?

Jeg skal ikke lyve og si at jeg ikke har fine stunder, for det har jeg. Denne helgen har vært nærmest perfekt. Jeg har fått rømme litt vekk. Vekk fra alt det triste - og også det jeg mener er urettferdig. Jeg har ikke felt en eneste tåre. Jeg tror det er sjelden det kommer dager der jeg ikke gråter. Om det så bare er noen få tårer, så kommer det hver dag. Kroppen min er sliten, og hodet mitt er hakket verre. Men så kommer det helger som dette. Helger jeg bare tilbringer med mennesker jeg er glad i, de menneskene som ikke tråkker over og går videre. Helger jeg ler, synger, bader (hahaha, finfin historie), trasker rundt med blonder og høye hæler, kysser, koser, sover så lenge jeg orker - gjør akkurat det jeg vil. De de andre vil. De VI vil.

Jeg klarer ikke fortelle dere om følelsen jeg sitter med akkurat nå. Den gryende lykkefølelsen. Følelsen av at jeg kan overvinne alt. På tross av usikkerheten, vet jeg at jeg kan.

Nå må jeg bare ville.

 

Jeg har en diktanalyse som venter på meg, så må nesten runde av med et halvferdig innlegg. kos dere!
tittelen er fra Billy Talent ft. Anti-Flag - Turn Your Back.   hør den!

Kategori: Tanker og Tekster Skrevet:27.03.2011, 22:25Kommentarer

28.03.2011, kl.00:23


litt fint å høre at jeg ikke er alene. samtidig fortjener du å ha det så myemye bedre, pernille. vit at jeg aldri vil være en av de som tråkker over. alltid her om jeg kan hjelpe vet du <3

ellers; nydelig beskrevet. du satte ord på ting jeg ikke har klart å sette ord på selv.


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits