SKREVET: 08.04.2011 / KLOKKEN: 09:46


Jeg fant nettopp ut at Karl og jeg burde få en mac (han vil da ha en macbook pro, men man skal jo ikke dømme etter typen, skal man) på deling slik at vi kan flytte sammen. Altså, vi vil jo ikke at mac'en skal ha en traumatisk utvikling, og alle vet at barn med foreldre som bor sammen gjerne blir mindre utsatt for krangler og sånne teite ting.

Bare sånn. For å vise dere hvordan jeg tenker.

Kategori: Tanker og Tekster Skrevet:08.04.2011, 09:46Kommentarer

08.04.2011, kl.10:18


Jeg er for din tankegang. Emil må også skaffe seg en mac hvis vi skal flytte sammen. Macen blir trives best med andre macer. Hvis ikke blir den liksom kongen på haugen, hvis andre har pc'er. Og da blir macen min teit og tror den bestemmer alt selv. Så derfor burde de andre også ha mac.

08.04.2011, kl.10:41


Det som er greia her er at hvis en MacbookPro og PC kommer sammen, så vil det bli krangling om territoriet. PC'en vil muligens føle seg truet av en mulig sterkere motpart. Så istedet for å leke pent, vil de kanskje begynne å krangle.

Macbookpro vet at den er dyr, og vil nok være KEEG og vise seg selv som dominerende.

Derfor vil jeg gjerne legge mesteparten av ansvaret innen tungt arbeid på MBpro, for å jekke den ned et par hakk.

Jeg vet du er snill og sånn Pernille, men du kan være for snill noen ganger, så værsåsnill ikke ta MBP's parti når jeg gir den mye arbeid.. hvis ikke kan den bli en shitkid..

08.04.2011, kl.11:52


Karl: vennen min, du vet at du blir nødt til å bli kvitt pc'en etterhvert. MBP kommer ikke til å ha noen problemer. Og selvfølgelig kommer jeg ikke til å ta dens parti når du gir den mye arbeid, hva tror du om meg?


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits