SKREVET: 30.04.2011 / KLOKKEN: 15:20


Ordene svir. Selv for meg. Ikke tro at det alltid er like enkelt å si det til deg, som du tror. Det gjør minst like vondt å si dem, som å høre dem. Det er ikke sjelden jeg feller en tåre. Både før og etter jeg forstår hva ordene virkelig betød.

Innimellom er det sannheten, andre ganger et rop hjelp eller oppmerksomhet. Kanskje er jeg ensom, kanskje er jeg sint eller kanskje jeg er på randen til et sammenbrudd. Kanskje jeg føler du ikke forstår hva jeg sier, eller kanskje jeg ikke føler du bryr deg. Kanskje jeg vet at du ikke forstår, men bryr deg for mye til å ikke hjelpe.

Kanskje jeg misliker ordene dine så sterkt at jeg skriker tilbake. Kanskje jeg er så redd dem at jeg ikke svarer. Kanskje gjør de meg så glad at jeg føler for å gråte.

Man kan aldri vite, kan man? Ikke vet man hva som egentlig ligger bak. Kanskje du er sint på meg, selv om du mest av alt føler for å skrike til noen andre - er jeg bare uheldig og er den som står nærmest. Kanskje du føler du ikke kan si noe, at jeg ikke tåler sannheten eller at ordene kommer til å henge over oss som en stor, regntung og grå sky i flere dager, uker og kanskje til og med uker.

Det er så mye man skulle ønske var usagt. Som man angrer på fordi man ikke ante hva konsekvensene kom til å bli.
Eller kanskje det er mye man skulle ønske man sa. Som ville gjort alt mye bedre og alle mye lykkeligere.

Jeg føler at sagt er sagt - gjort er gjort. En gang mente man det, og man burde stå for det man sier/gjør. Men samtidig. Hva hvis du var sur, og når du er sur kan du ikke alltid svare for det du sier og gjør? Det burde være lov til å angre. Man burde få unnskyldningen godtatt, og det vonde blodet burde bli skylt vekk med regnet. Men slik er det ikke. De vil ikke tilgi. Det er så mange som er langsinte, som ønsker du skal lide og ha dårlig samvittighet. Som nyter å se deg krabbe på dine knær og nærmest ber deg kysse deres tær.

Vit at jeg vil tilgi, og at jeg bare ber om en ting
- tilgi meg.

Kategori: Tanker og Tekster Skrevet:30.04.2011, 15:20Kommentarer


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits