SKREVET: 01.06.2012 / KLOKKEN: 23:24


Jeg er her i dag også. For min del, lover dette godt for bloggens fremtid. Hvis det er en grunn som kunne fått meg til å slutte å blogge igjen, er det ordet "blogge". Det finnes ingen ord her i verden, så vidt jeg vet, som er styggere enn ordet blogge. Men dét er vel egentlig ikke poenget i dette innlegget. Jeg har funnet frem en tekst jeg skrev da de første solstrålene for alvor viste seg frem bak skyene. 

 

 


 

Jeg kjenner solen så smått varme meg, mest innenfra og ut fordi det er et gledelig gjensyn, men også fordi luften rundt meg er varmere enn tidligere. Vinden stryker meg lett over kinnene mens jeg biter meg i leppa og konsentrerer meg om å komme meg ut av hagen. Føttene mine er kledd i oransje og rødt med såler så tynne som brødskiver. De gjør at bena mine bestemmer seg for å leke bambi. ?For det gjør vondt i hjertet, når eg så deg første gangen? og livlige rytmer leker seg i ørene mine og jeg kan ikke unngå å smile. Livet føles fint i dag, på tross av at det går kaldt oppover bena mine. Dette er første dagen uten stilongs på nærmere fem måneder. Skjerfet er fortsatt på plass da. Vottene glemte jeg, men det frister lite å snu, snuble meg tilbake for så å endevende halve leiligheten fordi jeg har glemt hvor de ligger. Jeg stavrer meg i stedet bortover veien på stedene der det fortsatt ligger et tynt islag, og går verdig videre der asfalten har vunnet med hjelp av den store gule kulen der oppe i himmelen.

 

Jeg innser ett eller annet sted på veien at den faktisk ikke varmer, men at det for én gangs skyld er jeg som lager dette lille mirakelet selv.

 

For en stakket stund føles det som om jeg har kontroll. Som om det er jeg som har kontroll over meg selv, og ikke alle de vonde minnene. Som om tankene mine er frie og jeg har startet på nytt. Som om vårtegnene vekket til live smilene og lysten til å leve. Redselene slipper sakte, men sikkert taket, og jeg tillater meg selv å føle litt. Ta inn omgivelsene og alt gode dette året forhåpentligvis bringer med seg. Dette er begynnelsen på så altfor mange måter. 

Kategori: Tanker og Tekster Skrevet:01.06.2012, 23:24Kommentarer


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits