Skrevet: 19.06.2011 Klokken: 22:08

Jeg vet ikke helt med denne bloggingen jeg. Jeg vil, men vil ikke. Redd for å skuffe er jeg også. Tekstene er jo ikke alltid like bra, og som regel ganske like. Det er så vanskelig når jeg må skjule det jeg egentlig skriver, men jeg kunne ikke for alltid i verden byttet ut det "falske" med sannheten, det ville såret for mange.

Jeg vet rett og slett ikke hva jeg egentlig vil. For jeg vil nå ut til andre mennesker, jeg har et eksponeringsbehov. Samtidig vet jeg ikke om jeg kan nå ut til mennesker på måten jeg ønsker.

Dilemmaer, dilemmaer. Det er de som utgjør livene våre, er det ikke? Valgene vi gjør ved en skillevei - venstre, rett frem, høyre? Hvis jeg går til venstre har jeg kanskje ødelagt alt. Hvis jeg bare fortsatter som før så vil jeg i det minste være trygg. Hvis jeg går til høyre så blir kanskje livet mitt snudd til det bedre, og jeg vil leve lykkelig i alle mine dager.

Det gjelder bare å velge riktig. Jeg hater å velge selv. Jeg skal ikke trenger å velge selv, jeg er ikke myndig engang. Hvis jeg velger, og velger feil, så har jeg ingen så skylde på - andre enn meg selv.

Så, jeg ber deg
- Velg for meg.

hits