Skrevet: 24.11.2010 Klokken: 09:11

Florence + The Machine - Girl With One Eye

I took a knife and cut out her eye
I took it home and watched it wither and die
Well, she's lucky that I didn't slip her a smile
That's why she sleeps with one eye open
That's the price she paid
//og slik føler jeg meg.Skrevet: 08.11.2010 Klokken: 12:18

Tenkte jeg skulle hive inn en liten oppdatering. Sitter forøvrig og nerder med Stine (hver vår mac, ofc, kan'ke dele!). Vi har preika om filmdag med sjokoladefondue, kaker og annet nam, + kanskjekanskje en videoblogg? Woho, så flinke er vi.

Jeg har kost meg som søren i helgen. Jeg er litt glad i Karl, det må jeg si, og når han er så søt som han er, kan man ikke la være å kose seg. Lørdagen tror jeg kanskje jeg fortalt om (ikke mobb hukommelsen min, den er ikke så super på mandager at det gjør noe). Søndag var kos og film. Og så litt mer kos, før jeg satt på toget hjem igjen.

Har ingen anelse om hva jeg gjør idag, kanskje jeg oppdaterer senere, men det blir sikkert ikke noe spennende ;pSkrevet: 06.11.2010 Klokken: 12:50

Akkurat nå sitter jeg og titter på solstrålene som gløtter igjennom stuevinduet. Sola er egentlig ikke på denne siden av den søte lille leiligheten til bestemor så "tidlig", men likevel titter den innom. Sikkert for å glede meg, på tross av at det ikke er nødvendig. Jeg er glad jeg. Jeg føler meg så.. lykkelig. Det er deilig. Kan ha noe med at jeg og Karl er like glade i hverandre, på tross av klippekanten vi står på. Motstand er noe dritt, men så er det visst slik at kjærlighet beseirer alt, og akkurat nå kan jeg faktisk tro det. Sier en del, da jeg egentlig er en pessimist.

Jeg skal snart løpe av gårde og ta bussen til min kjære. Vet foreløpig ikke hva vi gjør idag, men regner med at vi kommer til å kose rumpene av oss. Spørs om dere får noen oppdatering i kveld, med tanke på hvor uinteressante vi egentlig er.

I mellomtiden kan dere kose dere med noen bilder av Chevy, den ene valpen, tatt på tirsdag! (skulle vært flere bilder, men blogg.no vil ikke laste dem opp riktig vei)


ikke dette heller nei.. men se så søt den er!

hadefint småkaker, snakkes senere!
Fortell meg gjerne hva dere gjør idag :)Skrevet: 04.11.2010 Klokken: 18:58

HVA SYNES DERE?
NOEN FAVORITTER?

hits