Skrevet: 22.12.2010 Klokken: 22:31

Glansbilde! Fra søndagen da vi bakte pepperkaker med Espen, Emil og Stine.
//fra http://stineaunlig.blogg.no sitt kamera.

Jeg har fortsatt ingenting å si, jeg ville bare vise dere hvor utrolig fin han er, for han er verdens fineste, herligste, fantastiske og snilleste. Dere trenger ikke si meg imot en gang, for dette er det eneste punktet i livet mitt jeg ikke lytter til andre enn hjertet mitt.

Og slapp av, han er visst glad i meg også.Skrevet: 22.12.2010 Klokken: 11:22

Det har vært oss i 1år nå.
Jeg har ikke ord som beskriver hvor fantastisk du er,
eller hvor fantastisk det er at du er min, men jeg kan prøve:

Jeg elsker deg, Karl.
<3Skrevet: 18.12.2010 Klokken: 20:32

Jeg har fått en del fine tilbakemeldinger på innleggene mine. Nå har jeg vel vist min mer seriøse side i fire dager (ellernoe), og det viser seg å være en suksess. Litt i hvert fall. Jeg har ikke mistet noen lesere.

Jeg setter veldig stor pris på fine tilbakemeldinger. Jeg føler meg, av en eller annen merkelig grunn, verdsatt, og det er ikke en følelse så mange sitter med. Jeg håper virkelig jeg åpner for flere tanker, og kanskje til og med hjelper noen, med disse innleggene, for det er det jeg vil frem til. Altså, det er fint å få publisert det jeg skriver, men så lenge jeg skriver, så er det egentlig bra nok for meg.

Jeg takker for ros, men ikke glem at jeg tar imot ris også!
Ha en fortsatt finfin helg, så "snakkes" vi vel i løpet av noen dager.Skrevet: 10.12.2010 Klokken: 09:27

Gjett hvem som har billetter til My Chemicel Romance! *trommevirvel* jo, Stine og jeg! Søtesøte Stine bestilte billetter i den mindre morsomme lyd-timen med Yngve.Ja, nei. Disse herlige gutta skal jeg da se, live, 16 mars 2011! Ahh, nå kan jeg være lykkelig for en stund. En langlang stund. Jeg gleder meg!


Dere hører nok ikke så mye fra meg i helgen, for jeg skal jobbe med norsk idag, for så å dra til min kjære på lørdag. Så.. vi snakkes vel en dag?

 

SKAL DU PÅ MY CHEMICAL ROMACE KONSERTEN?
HVA SKAL DU I HELGEN?Skrevet: 24.11.2010 Klokken: 09:11

Florence + The Machine - Girl With One Eye

I took a knife and cut out her eye
I took it home and watched it wither and die
Well, she's lucky that I didn't slip her a smile
That's why she sleeps with one eye open
That's the price she paid
//og slik føler jeg meg.Skrevet: 27.09.2010 Klokken: 22:09

Jeg har lagt ut bilder av tatoveringen før, men pga. forespørsel fra Oda så legger jeg dem ut en gang til. Flere også, for den sakens skyld.


Min kusine Tine (v/Tattoo Tom Studio, Strømmen) som tatoverer meg.Deilig sokk med blekk, og potene til elsklingen min.

Det kommer flere når den har grodd ferdig, men nå har den skorper. Ikke særlig lekkert.

så igjen; HVA SYNES DERE?Skrevet: 18.09.2010 Klokken: 00:20

Først og fremst; ja, det gjorde vondt. Jeg synes det føltes som en ekstremt langvarig blodprøve, og jeg hater blodprøver (!), men fyttigrisen, jeg ble så sykt fornøyd!
Jeg hadde Karl (som kom helt fra Ski) der til å holde meg å hånden, og Hennie (som dro helt fra Vestby) slik at jeg slapp å bli mobbet av Karl. neeeida, tusen takk søta, it means a lot. <3


Jeg har litt probleme med at blogg.no roterer bildene mine uten at jeg vil..


pernille&hennie. søta <3

 

HVA SYNES DERE?Skrevet: 09.09.2010 Klokken: 22:14

Jeg spurte Sindre forrige uke om han kunne tegne meg, og søt som han er så sa han ja. Problemet var at vi skulle starte timen, så jeg kunne ikke sitte stille. Derfor tilbød han seg å tegne etter et bilde av meg, og det gjorde han. Det ble heftig bra!


det er det samme som er brukt i headeren min. Sjekk skyggeleggingen!

Jeg sa egentlig at jeg skulle henge det i skapet mitt på skolen, men jeg tror jeg endrer det til at jeg rammer det inn og henger det opp hjemme. Tenk, om 10 år er han en velrenomert kunstner, jeg har et av hans tidligere verker som sikkert er verdt masse penger i andres øyne, men i mine øyne er det uvurderlig.
Tusen takk vennen! 


Skrevet: 03.08.2010 Klokken: 22:32

why? because I don't think I have told u about my absolute favorite band. PARAMOREParamore - Emergency
<3 it.

Jeg pleier ikke å favorisere musikken jeg hører på, jeg hører på det meste, men jeg må si at dette er favorittbandet mitt. Så, menneskene der ute som ikke aner hva de skal gi meg til jul i år; skaff meg en tee og jeg kommer til å forgude dere for resten av mitt liv!

btw, dere må fortelle meg hvordan man legger inn bare den nederste linja, altså ikke musikkvideoen. ohyeah, I'm going noob.

btw; Kristine lagde nytt design til meg. Thank u SO much!


Skrevet: 26.06.2010 Klokken: 22:42

ring ei venninne/venn og synge en sang med en gang hun/han tar opp.

well I guess it would be nice
if I could touch your body
I know not everybody
has gotta body like me

but I gotta think twice
before I give my heart away
and I know all the games you play
'cause I play them too


Limp Bizkit - Faith

..var det som møtte Marthe da hun tok opp telefonen. Hahahaha. Stakkars jente! :')
Vi fikk pratet en liten stund, til tross for mitt ekstremt dårlige og forkjøla HALLO, og jeg gleder meg virkelig til hun kommer hjem nå. Hvis dere lurer; hun er i Nord-Norge. og JA - det finnes visst kjekke gutter i nord også!

Karina hintet frempå at jeg burde legge ut video av at jeg synger.. jeg liker kindof tanken. Jeg kan visst synge, men det er ifølge Karl, og han er tvunget til å si det. Kanskje, kanskje ikke? Men det skjer nok ikke nå. Snørra renner, konstant hodepine og jeg snakker med halve halsen.
Dessuten liker jeg best å synge med andre, eller evt til gitar. Da føler jeg meg ikke så alene.

Men i såfall.. HVILKEN SANG?


Skrevet: 25.06.2010 Klokken: 22:23

Som jeg fortalte igår; min gode venninne Rakshana la igjen en bunke brev når hun dro på ferie med noe jeg skal gjøre hver dag.

DAGENS: eg vil at du skal gå ut med en paraply. Hvis det regner er du heldig, hvis ikke ser folk rart på deg. Er du på Strømmen, må du dra helt ned til senteret. KOS DEG!     check
Vi har ikke paraply, så det ble avis. MEN, vi hadde ikke avis heller, så det ble et gammelt DetNye..
Jeg prøvde å lage en collage, men picnik ville ikke fungere :/  så dere får 'reisen' i bilder.

da starter vi!

åååh, så glad.

først kommer vi til 4-veiskrysset.

Først en tur innom studio.

så videre.

and i've reached my goal!

På veien hjem (etter en is og bittelitt mini-shopping) begynte det å regne..

ååå, så fornøyd!

huh.
Jeg oppfordrer alle dere til å gjøre utfordringene med meg. Eller kanskje dagen etter meg da, siden jeg poster så sent :')  og hvis det faktisk skjer, legg inn en link :D


Skrevet: 24.06.2010 Klokken: 21:45

Greit, dette blir dagen siste innlegg siden jeg plutselig slo til med 3 innlegg etter en 'pause'.. dette blir altså det 4.

Jeg har en søt venninne. Hun heter Rakshana.
Rakshana dro nettopp på ferie til Sri Lanka, og fant ut at for at jeg ikke skal bli altfor ensom (med tanke på at Karl er i USA til 10juli, og jeg er uten han i 3uker), så skulle hun skrive en hel del brev til meg. Jeg skrev brev til Karl også, et for hver dag han er borte, så det er i og for seg ikke så fælt. Det som er 'fælt' er at hun har skrevet en 'dagens' i hvert brev.. altså, et brev for hver dag fra 22juni-1juli, så litt spredd utover etter det.

Den 22. juli skulle jeg spise en is og kose meg. CHECK
23. juli; si hei til en fremmed på gata. Jeg sa hei til en masse fremmede folk på jobb så.. CHECK
24juli, altså idag; ta bilde med en complete stranger på gata og send det på mail. vetderehva? CHECK!


dette er Paulius. Han er gjestetatovør på studio. Jeg har riktignok møtt han når jeg har jobbet i de dagene han er på studio, men han er jo en fremmed!
Han er sykt flink til å tatovere btw, anbefales at dere tar en tur innom studio neste gang han er i Norge. Han kommer fra Lithauen ser'u.

- Ja, jeg jobber på tatoveringsstudio. Tattoo Tom i Strømmen ;)
- og JA, jeg hadde blemmer på pekefingeren etter å ha skrevet 19 (jeg trodde han kom hjem den 8juli, men så var det plutselig den 10) brev til Karl, der jeg delvis forteller hvor glad jeg er i han, delvis hva jeg gjør og delvis bullshit..
- jeg skal prøve å ta bilde av alle 'dagens' fremover, hvis det er mulig da. jeg fikk mange avvisninger på dagens 'dagens'

og da runder jeg av med et..
JEG SAVNER DEG KARL! :( <3
hits